Huisartsenpraktijk Eindhoven

Om gebruik te kunnen maken van huisartsenzorg is het belangrijk dat je bent ingeschreven bij een praktijk. Als inwoner van Eindhoven heb je voldoende mogelijkheden omdat er veel praktijken te vinden zijn. We bespreken drie huisartsenpraktijken die mogelijk interessant zijn.

Huisartsen Aalsterweg

Voor uitstekende huisartsenzorg kun je terecht bij Huisartsen Aalsterweg. Er staan maar liefst vier verschillende huisartsen voor je klaar die je graag van dienst willen zijn. Kleine behandelingen worden gedaan door de doktersassistente. Verder kun je ook hulp krijgen bij praktijkondersteuning. De praktijk biedt ook artsen in opleiding de kans om ervaring op te doen en in de praktijk het vak te leren. Zo is er momenteel een huisarts in opleiding maar ook een sportarts. Een afspraak maken doe je telefonisch. Als je je dossier wilt inzien of wilt controleren wat de uitslag van het laboratoriumonderzoek is kun je inloggen op mijngezondheid.net. Dit werkt met behulp van DigiD. Huisartsen Aalsterweg is te vinden op de Aalsterweg 183, 5644 RA in Eindhoven.

Huisartsenpraktijk Lidwina

Je kunt ook de keuze maken voor Huisartsenpraktijk Lidwina die je kunt vinden op de Sint Lidwinastraat 6, 5643 RS in Eindhoven. Het team staat vol enthousiasme iedere dag voor je klaar om je bij te staan met je gezondheid. Je kunt er terecht van 08:00 tot 17:00 na het maken van een telefonische afspraak. Dit doe je door te bellen met het nummer 040 21 11 835. Naast de huisartsen is er ook een praktijkondersteuner en een praktijkondersteuner GGZ. Tot slot werkt de huisartsenpraktijk met een patiƫnten portaal waarop je afspraken kunt maken, uitslagen kan inzien of digitale gesprekken te hebben met de dokter.

Huisartsenpraktijk J. Berkhoudt

In de wijk Blixembosch is Huisartsenpraktijk J. Berkhoudt te vinden. Met twee huisartsen, drie doktersassistenten en meerdere praktijkondersteuner kun je hier overal voor terecht. Het is mogelijk om je in te schrijven als nieuwe patiƫnt, iets wat tegenwoordig bij veel praktijken moeilijk is. Je dient hiervoor het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar de praktijk. WIl je een afspraak maken bel je met 040 241 89 92. Huisartsenpraktijk J. Berkhoudt is gevestigd aan de Ouverture 95, 5629 PS in Eindhoven.