Ziekenhuis Eindhoven

In het ziekenhuis van Enschede draait het om jou, de patiënt. Er wordt uitstekende zorg aangeboden waarbij je zelf mee mag denken zodat behandelingen perfect bij jou passen. We vertellen je meer over het Medisch Spectrum Twente in dit artikel.

Medisch Spectrum Twente

In Enschede vinden we het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente. Het ziekenhuis biedt topklinische zorg aan die je normaal alleen in academische ziekenhuizen vindt. Alles draait hier om de patiënt. Alles wordt in samenspraak gedaan en iedere vraag wordt zo uitgebreid mogelijk behandelt. De specialiteiten van dit medisch centrum zijn onder andere hart & vaat, het neurocentrum, vrouw kind centrum, oncologisch centrum, radiologie en het wond expertise centrum. Als je telefonisch contact wilt kun je bellen op het nummer 053 487 20 00. Het ziekenhuis is te vinden op de Koningstraat 1, 7512 KZ in Enschede.

Voorzieningen ziekenhuis Enschede

Er zijn een groot aantal voorzieningen beschikbaar in het Medisch Spectrum Twente. Zo kunne patienten bijvoorbeeld hun maaltijden bestellen via een tablet. Je kunt zelf kiezen wat je wilt eten maar ook wanneer. Vaak zit je aan vaste tijden vast, hier dus niet. Een andere faciliteit die ze hebben is een kinderopvang. Als je een afspraak hebt bij een arts kun je je kind(eren) gratis laten opvangen. Het team dat zich volledig vrijwillig inzet staat vol enthousiasme voor jullie klaar! Verder is er een restaurant waar je een hapje kunt eten, zijn er winkels, rolstoelen en een kapsalon waar patiënten, bezoekers maar ook medewerkers hun haren kunnen laten knippen.

Parkeren ziekenhuis Enschede

Het ziekenhuis is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Als je met de auto wilt komen kan dat natuurlijk ook. Er is aan de overkant van het ziekenhuis een parkeergarage te vinden waar je je auto neer kunt zetten. Parkeren is betaald. Je betaalt een bedrag van € 3,00 per uur. Er geldt een maximum dagtarief van € 15,00. De bedragen zijn hetzelfde in het weekend. Er is verder een mogelijkheid om patiënten voor de deur af te zetten. Dit kan bij de hoofdingang. Je mag hier even stilstaan om iemand uit of in te laten stappen maar er moet vervolgens wel doorgereden worden. Langdurig parkeren is verboden.